اشتباهات رایج در آشــــــــــپــــــزی – مجله بارش
خانه / اشتباهات رایج در آشــــــــــپــــــزی

اشتباهات رایج در آشــــــــــپــــــزی

رایج‌ترین اشتباهات در آشــــــــــپــــــزی بــــه گفته یک سرآشپز حرفه‌ای

girl-cooking

آشــــــــــپــــــزی یک مهارت بـــــا ارزش اســـــت، اما گاهی زمــــــــان زیادی مــــــــی‌برد کـــه در ایــــن هنـــــر استاد شوید.

بــــه گزارش آلامتو بــــه نقل از Businessinsider ؛ سرآشپز حرفه‌ای و مالک یک رستوران، آقای جاناتان لاب، بزرگترین اشتباهاتی را کـــه آشپزهای تازه‌کار مــــــــی‌کــنــنـــد بــــرای شمـــا بر ملا مــــــــی‌کند. او همچنین اشاره کرده کـــه اکثر ایــــن اشتباهات، بعد از اینکه در مورد آنـــــــها بدانید، براحتی برطرف مــــــــی‌شوند.

  1. چاشنی زدن بیش از حد. آقای لاب گفـــــــت کـــه او قبلا از ادویه‌جات بسیاری بــــرای چاشنی دادن بــــه غــــذاهــــای خود استفاده مــــــــی‌کرده، اما اینکار تنها طعم غــــــــــذا را گیج کننده مــــــــی‌کند. “یک غــــذای خوب مــــــــی‌بایست در بیشترین حالت ۳ یا ۴ طعم اصلی متفاوت داشته باشد کـــه بـــــا رایحه‌ها ترکیب شده باشند.”
  2. کم داغ کردن ماهیتابه.  اگر بخواهید گوشت را قهوه‌ای کنیــــد یا اینکه از تکنیک stir-frying استفاده کنیــــد، مــــــــی‌بایست حداقل ماهیتابه را بــــرای ۵ تـــــــا ۷ دقیــقـــه داغ کنیــــد. “من یکی از کارکنان خود را بخاطر بــــه دفعات تکرار کردن ایــــن اشتباه اخراج کردم.”
  3. هم زدن مداوم غــــــــــذا بـــــا کفگیر یا قاشق. لاب گفـــــــت “بــــه نظر بسیاری از مردم تصور مــــــــی‌کــنــنـــد کـــه سرخ کردن یعنی پختن چیزی در دمای بالا، و ایــــن درست نیست، ایده ایــــن اســـــت کـــه مطمئن شویم غذاهایی کـــه سرخ مــــــــی‌شوند هیچوقت در ماهیتابه بخار نکنند، و ایــــن یعنی کـــه مرتب آنـــــــها را “بپرانیم”، نه اینکه بـــــا یک کفگیر هم بزنیم.
  4. از یک دماسنج آشپزخانه بــــرای خوراکی‌های پخته شده استفاده نکنید. بـــــا خرید ایــــن وسیلۀ ارزان قیمت، مــــــــی‌توانید مطمئن شوید کـــه کیــــک‌ها و شیــــرینــــی‌های شمـــا مزۀ بی نظیری خواهند داشت؟
  5. بیش از حد آب کردن هنگام پخت ملایم غــــــــــذا (Braising). لاب گفـــــــت “من آدمهایی را دیده‌ام کـــه آنقدر آب بــــه قابلمه اضافه مــــــــی‌کــنــنـــد کـــه گوشت تقریبا بــــه زیر آب مــــــــی رود. نه! نباید اینکار را بکنید! پخت ملایم بـــــا آب پز کردن غــــــــــذا فرق دارد.
  6. جایگزین کردن مواد مشابه بــــه خاطر اینکه طعم‌های نزدیکی دارنــــــد. مطمئن شوید کـــه قبل از اینکار در مورد ویژگی‌های شیمیایی وسایلی کـــه جایگزین مــــــــی کنیــــد اطلاع دارید. در غیر اینصورت، غــــذای شمـــا ثبات و تعادل مزۀ خود را کاملا از دست خواهد داد.
  7. اضافه کردن نشاستۀ بیش از حد بــــرای غلیظ کردن ســــس‌ها. مردم معمولا زود خسته مــــــــی‌شوند و بـــــا اضافه کردن آرد و نشاسته مــــــــی‌خواهند ســــس خود را غلیظ کــنــنـــد. اما بهتر اســـــت کـــه صبر داشته باشید. اگر کـــه نشاستۀ بیش از حد اضافه کنیــــد، در نهایت سسی بی‌طعم، زننده و تکه تکه خواهید داشت.

منبع ؛ سایت الماتو دات کام

قالب وردپرس

درباره ی javadesmaty

همچنین ببینید

آموزش حذف اکانت توییتر به صورت مرحله به مرحله + عکس

ما در اینجا به چگونگی حذف اکانت توییتر می پردازیم. توییتر در سراسر جهان میلیون …

دیدگاهتان را بنویسید