کاپ کیــــک هات چاکلت – مجله بارش
خانه / کاپ کیــــک هات چاکلت

کاپ کیــــک هات چاکلت

دســـــــــــــــر و پیش غــــــــــذا

کاپ کیــــک هات چاکلت

توسط مامان پارسا کوچولو بخش زیتون سایت مابانو

کاپ کیــــک هات چاکلت
?مواد لازم:
آرد سفید قنادی ۱ و ۳/۴ پیمانه
پودر کاکائو ۳/۴ پیمانه
شکر سفید ۳/۴ پیمانه
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
نمک یک پنسه
باترمیلک ۳/۴ پیمانه
تخــــم مــــرغ ۲ عـــــــدد
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
وانیل ۱ قاشق چای خوری
آب داغ ۱/۲ پیمانه
طـــــرز تهــــیه:

همــــــه مواد را اندازه گیری کرده آماده کنیــــد.
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنیــــد. داخل قالب های کاپ کیــــک کاغذ قرار دهید.
در کاسه بزرگی آرد را همراه بیکینگ پودر، جوش شیرین و پودر کاکائو الک کنیــــد. سپس شکر سفید و شکر قهوه ای و نمک را هم اضافه کرده بـــــا هم مخلوط کنیــــد.
در کاسه جداگانه ای تخــــم مــــرغ ها، روغن، باترمیلک و وانیل را مخلوط کرده سپس ایــــن مواد را بــــه مواد خــــشک اضافه کنیــــد و همــــــه مواد را خوب مخلوط کنیــــد. در آخر آب جوش را اضافه کرده مواد را حد یک دست شدن بـــــا هم مخلوط کنیــــد. داخل قالب های کاپ کیــــک را تـــــــا نیمه مواد کیــــک بریزید سپس کاپ کیــــک ها را در طبقه وسط فر ۱۸۰ درجه بــــه مدت حدود ۲۰ تـــــــا ۳۰ دقیــقـــه بپزید. پس از خنک شدن روی کاپ کیــــک ها را بـــــا گاناش تزئین کنیــــد.

کاپ کیــــک هات چاکلت

منبع ؛ سایت مابانو

قالب وردپرس

درباره ی javadesmaty

همچنین ببینید

آموزش حذف اکانت توییتر به صورت مرحله به مرحله + عکس

ما در اینجا به چگونگی حذف اکانت توییتر می پردازیم. توییتر در سراسر جهان میلیون …

دیدگاهتان را بنویسید