طرز تهیه شیرینی لقمه ای زنجبیلی مخصوص ماه رمضان – مجله بارش
خانه / تغذیه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی لقمه ای زنجبیلی مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه شیرینی لقمه ای زنجبیلی مخصوص ماه رمضان

چشم به هم زدیم ماه رمضون امسال هم اومد و یکی از واجبات سفره های سحری و افطاری ماه رمضون هم اینه که بتونیم با خوراکی های پرانرژی از خانواده پذیرایی کنیم تا همه بتونن با نوش جون کردنشون راحت تر ساعت های گرسنگی رو تحمل کنن در این مطلب هم میخوام یه شیرینی ساده و خوش طعم و پر انرژی رو بهتون یاد بدم که برای درست کردنش نیاز به فر هم ندارین و گزینه خیلی خوبی برای سحر و افطار همه چاییه …

شیرینی لقمه ای مخصوص رمضان

شیرینی لقمه ای مخصوص رمضان

مواد لازم برای تهیه شیرینی لقمه ای

  • ۲۵۰ گرم آرد نخودچی
  • ۱۰۰ گرم پودر قند
  • ۱۵۰ گرم کره
  • ۱ قاشق مربا خوری پودر دارچین
  • ۱/۲ قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  • خلال بادام برای تزیین
مواد لازم برای تهیه شیرینی لقمه ای مخصوص رمضان

مواد لازم برای تهیه شیرینی لقمه ای مخصوص رمضان

مراحل تهیه شیرینی لقمه ای

من این شیرینی خوشمزه رو با آرد نخود چی درست کردم ولی شما میتونین برای تهیه اش از آرد گندم هم استفاده کنین، پس ابتدا آرد نخودچی رو در ماهیتابه ای که روی حرارت داغ شده، ریخته و چند دقیقه تفت میدیم تا رطوبتش گرفته بشه.

تفت دادن آرد

تفت دادن آرد

حالا آرد رو الک میکنیم تا در صورتی که گلوله شده باشه گلوله هاش باز بشن و آرد کاملا صاف بشه.

الک کردن آرد

الک کردن آرد

کره رو داخل ماهیتابه ای که روی شعله ملایم گذاشتیم میریزیم تا آب بشه.

آب کردن کره

آب کردن کره

آرد نخودچی الک شده رو به کره اضافه کرده و خوب با کره مخلوط میکنیم تا مخلوطمون یکدست بشه.

تفت دادن آرد با کره

تفت دادن آرد با کره

حالا آرد رو با کره تفت میدیم تا سرخ شده و رنگش تیره تر بشه، البته باید حوصله به خرج بدیم و دقت کنیم تا شعله ملایم باشه که آرد نسوزه و علاوه بر این خوب بپزه و از خامی در بیاد.

تغییر رنگ آرد

تغییر رنگ آرد

بعد از اینکه آرد با کره سرخ شد، همراه پودر قند، پودر دارچین و پودر زنجبیل داخل کاسه ای میریزیمش و با قاشق همشون میزنیم.

اضافه کردن مخلوط آرد

اضافه کردن مخلوط آرد

هم زدن مواد رو انقدر ادامه میدیم تا مخلوطمون کاملا یکنواخت بشه. در صورتی که موادمون خیلی پودری بود یک قاشق سوپ خوری روغن مایع بهش اضافه میکنیم تا منسجم بشه.

مخلوط کردن مواد

مخلوط کردن مواد

حالا به اندازه یک گردو از مخلوط برداشته و با دست گردش میکنیم.

گلوله کردن شیرینی

گلوله کردن شیرینی

هر کدام از برشتوک های شکل داده شده رو داخل کپسول های کاغذی میذاریم و با خلال بادوم تزیین میکنیم.

گذاشتن شیرینی در کپسول

گذاشتن شیرینی در کپسول

بعد از اینکه همه برشتوک ها رو شکل دادیم کافیه داخل یخچال بذاریمشون تا کاملا سرد بشن و خودشونو بگیرن.

گذاشتن شیرینی ها در یخچال

گذاشتن شیرینی ها در یخچال

حالا شیرینی های ما آماده هستن و میتونیم هر وقت که خواستیم نوش جانشون کنیم …

شیرینی لقمه ای مخصوص رمضان

شیرینی لقمه ای مخصوص رمضان

منبع ؛ ۲nafare.com

قالب وردپرس

درباره ی javadesmaty

همچنین ببینید

روش تهیه کرپ صبحانه همراه با میوه

سلامت مواد غذایی که مصرف میکنیم در همه وعده ها بسیار مهمه ولی این اهمیت …

دیدگاهتان را بنویسید